Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ετοιμαστείτε για το 6ο Διεθνές κολυμβητικό Πρωτάθλημα Masters στη Λεμεσό

Πάρτε θέσεις, ετοιμαστείτε και ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και διασκέδαση στη Λεμεσό, καθώς η Ομοσπονδία Κολύμβησης της Κύπρου σας προσκαλεί στο 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα Masters Κολύμβησης της Κύπρου. Το κολυμβητικό γεγονός υπόσχεται να σας προσφέρει έναν συνδυασμό από αθλητική ανταγωνιστικότητα, θάλασσα, και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, καθιστώντας τον Οκτώβριο 2023 έναν μήνα που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Το 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα Masters Κολύμβησης της Κύπρου φιλοξενείται στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Λεμεσού, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία. Αυτή η εξαιρετική τοποθεσία σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το αναζωογονητικό κολύμπι σας με θέα τη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ παράλληλα αγωνίζεστε στις καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει διάφορες αποστάσεις και στυλ, καθώς και ομαδικούς αγώνες, δίνοντας σας την ευκαιρία να δείξετε τις κολυμβητικές σας δεξιότητες σε ένα φιλικό αλλά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε το ελεύθερο, το πρόσθιο, πεταλούδα ή το μικτό στυλ κολύμβησης, υπάρχει κάτι για κάθε κολυμβητή.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X