Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Επαγγελματική αποκατάσταση, ανέλιξη και υψηλές απολαβές υπόσχεται η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου

Το υψηλό επίπεδο γνώσης και εκπαίδευσης, είναι αυταπόδεικτο στους απόφοιτους της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, οι οποίοι δείχνουν το δρόμο στους τελειόφοιτους, να ακολουθήσουν ναυτιλιακά επαγγέλματα, να διασφαλίσουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση και να έχουν απολαβές που δεν έχουν φανταστεί.

Η αγάπη για τη θάλασσα προϋποθέτει όρεξη, κόπο και θυσίες για να αφοσιωθεί κάποιος στα ναυτιλιακά επαγγέλματα, τα οποία μόνο ανέλιξη υπόσχονται με σωστή σπουδή και εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες για απόκτηση δεξιοτήτων και εμπειριών.

Η Κύπρο, ένα νησί που περιβάλλεται από θάλασσα, ήδη παρουσιάζει σπουδαία προοπτική να μετατραπεί σε ναυτιλιακό κόμβο της Μεσογείου, με τις συνθήκες να είναι ευνοϊκές και για εταιρείες κολοσσούς, να δημιουργήσουν την έδρα τους στο νησί μας. Κάτι το οποίο ερμηνεύεται σε περισσότερες ανάγκες για εργατικό δυναμικό, τόσο στα πλοία όσο και σε διοικητικές θέσεις.

Η Παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα εξυπηρετείται στο 90% μέσω θαλάσσης. To διεθνές εμπόδιο εκσυγχρονίζεται, η διεθνής ναυτιλία προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες και ο όγκος εργασίας αυξάνεται πολυεπίπεδα.

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου αφουγκράζεται τις ανάγκες που δημιουργούνται και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της, διευρύνει τις προοπτικές και προσφέρει κλάδους ναυτικών Σπουδών όπως : Αξιωματικού Γέφυρας: Ανθυποπλοίαρχος (Αποφοίτηση – Πλοίαρχος Γ’ Τάξεως – 3rd Officer), Υποπλοίαρχος (Πλοίαρχος Β’ Τάξεως – Chief Mate), Πλοίαρχος (Πλοίαρχος Α’ Τάξεως – Master), Ανέλιξη Αξιωματικού Μηχανής: Γ’ Μηχανικός, B’ Μηχανικός, A’ Μηχανικός (Chief Engineer). Παρέχει πιστοποιητικά Ναυτικής Ικανότητας (CoC) για Αξιωματικούς Γέφυρας και Αξιωματικούς Μηχανής και υπόσχεται σπουδαίες προοπτικές καριέρας.

Η ακαδημία Ναυτικών Σπουδών σε συνεργασία με το Intercollege προσφέρει πτυχίο Bachelor’s στη Ναυτική Επιστήμη  και Δίπλωμα Γ’ Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού, ένα δίπλωμα το οποίο δημιουργεί το πλεονέκτημα ανέλιξης σε διοικητικές θέσεις.

Μέσα από συνέργειες με ναυτιλιακές εταιρείες κολοσσούς, οι φοιτητές κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους “υιοθετούνται” από ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία τους εργοδοτεί μετά το πέρας των σπουδών τους.

Για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές παρέχονται και σχέδια χρηματοδότησης, με τους φοιτητές να έχουν την ευκαιρία να αποπληρώσουν τα δίδακτρα τους μετά το πέρας των σπουδών τους.

Η άμεση εργοδότηση και οι απολαβές από 2,900 μέχρι 14,000 ευρώ το μήνα, είναι στα προνόμια που απολαμβάνουν οι ναυτικοί απόφοιτοι της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου. Μάθε όσα περισσότερα χρειάζεσαι στο συγκεκριμένο σύνδεσμο: https://www.cyma.ac.cy/el/register-now/

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X