Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Εντυπωσιακές εικόνες στη Μαρίνα Αγίας Νάπας από πτήσεις εξοικείωσης στο ελικοδρόμιο

Επιχειρησιακή ετοιμότητα για αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών μέσα από την εκτέλεση πτήσεων εξοικείωσης στο Ελικοδρόμιο Μαρίνας Αγίας Νάπας από Ε/Π του Συστήματος Ε-Δ της Κ.Δ / Execution of familiarization flights at the Ayia Napa Marina Heliport by Helicopters of the RoC SAR System.

Οι πτήσεις εξοικείωσης πραγματοποιήθηκαν το πρωί, με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης να δίνει στη δημοσιότητα εντυπωσιακές εικόνες. Σε άσκηση διάσωσης και διακομιδής τραυματιών συμμετείχε και ασθενοφόρο.

Στις πτήσεις εξοικείωσης συμμετείχαν τα Ελικόπτερα Έρευνας και Διάσωσης της 460 ΜΕΔ και της ΜΑΕΠ στο Ελικοδρόμιο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Οι πτήσεις εκτελέστηκαν στο πλαίσιο ένταξης του ελικοδρομίου στο Σύστημα Ε-Δ και τη χρήση του, όταν αυτό απαιτηθεί, κατά την αντιμετώπιση περιστατικών εκτάκτου ανάγκης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Επιπλέον, στην άσκηση συμμετείχε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων για δοκιμή της διαδικασίας παραλαβής και μεταφοράς ασθενών / τραυματιών κατά την αεροδιακομιδή τους στο ελικοδρόμιο της Μαρίνας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X