Νέα

  • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ

‘Ενα super yacht 700 εκ. δολαρίων αγκυροβολεί στην Ιταλία με πλήρωμα του Πούτιν

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές και μυστηριώδες σούπερ γιοτ το οποίο βρίσκεται στην Ιταλία και το οποίο κλέβει την προσοχή και τα βλέμματα, καθώς διαθόθηκε ευρέως ότι, σε αυτό, επιβαίνει πλήρωμα το οποίο βρίσκεται στις υπηρεσίες του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν. Συγκεκριμένα όπως μεταδίδεται από οικονομικά μέσα, το υπερπολυτελές σκάφος ονομάζεται Scheherazade και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στις ακτές της Καρράρα της Ιταλίας

Έχει μήκος 140 μέτρα και η αξία του υπολογίζεται στα 75 δισεκατομμύρια ρούβλια (699,3 εκατομμύρια δολάρια). Διαθέτει έξι ορόφους, δύο ελικοδρόμια, μια πισίνα, σπα και σαλόνι ομορφιάς. Το πέπλο μυστηρίου εκτείνεται στο ότι δεν έχει δημόσιο ιδιοκτήτη. Ακτιβιστής που συνεργάζεται με τον Αλεξέι Ναβάλνι, έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο σχετικά με τη μυστηριώδη θαλαμηγό. Το Scheherazade είναι ένα από τα μεγαλύτερα yacht της κατηγορίας του στον κόσμο.

Όλα τα μόνιμα μέλη του πληρώματος, εκτός από τον καπετάνιο του πλοίου, είναι Ρώσοι πολίτες. Ένα μέλος του πληρώματος, εργάζεται και για την FSO, την προσωπική φρουρά του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στους New York Times ότι ερευνούσαν εάν το πλοίο ανήκε στον Πούτιν, αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε οριστικά συμπεράσματα. Οι ιταλικές αρχές εξετάζουν επίσης, την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του πλοίου.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X