Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εμπειρία ζωής – Κρουαζιέρα στη Λαπωνία με σκάφος που σπάει τον πάγο

Πολλές φορές οι κρουαζιέρες είναι συνδεδεμένες στο μυαλό μας με μεσογειακό κλίμα, υψηλές θερμοκρασίες και αμμουδιές σε νησιά και εξωτικά μέρη. Σ’ αυτή την περίπτωση όμως το τουριστικό Icebreaker Polar Explorer προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία.

Το τρίωρο ταξίδι  στα παγωμένα νερά της Βοθνικής θάλασσας στη Λαπωνία, προσφέρεται για μία παγωμένη εμπειρία που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη. Κατά τη διάρκεια των τριών ωρών οι επιβάτες θα ζήσουν από πρώτο χέρι την περιπέτεια με το πλοίο που σπάζει με μεγάλη δύναμη και χαράσσει την πορεία του στον πάγο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επιβάτες ξεναγούνται στα μηχανοστάσια και  τη γέφυρα του Καπετάνιου. Η περιήγηση είναι διαθέσιμη σε 16 γλώσσες μέσω της εφαρμογής ακουστικού οδηγού και περιλαμβάνει μία ταινία 11 λεπτών στην οποία προβάλλονται παγοθραυστικά από όλο τον κόσμο.

Σε όσους δεν νιώθουν τολμηροί, προσφέρεται η επιλογή να χαλαρώσουν στο άνετο σαλόνι, απολαμβάνοντας ζεστό χυμό, ενώ για τους πιο δραστήριους υπάρχει και η βόλτα στον παγωμένο θαλάσσιο πάγο κατά τη διάρκεια της στάσης.  Για τους ακόμη πιο ακραίους λάτρεις της περιπέτειας, το παγοθραυστικό σχηματίζει μια πισίνα χωρίς πάγο στην οποία, κάθε επισκέπτης μπορεί να κολυμπήσει, μέσα στο σκοτεινό παγωμένο νερό, με στολή επιβίωσης επίπλευσης.

Το κόστος της εμπειρίας, κυμαίνεται από 250 μέχρι 400 ευρώ.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X