Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκπροσώπηση στην Κύπρο και στην Ελλάδα του αγγλικού Οίκου Peters & May Ltd.

Tην έναρξη επίσημης συνεργασίας με τον Αγγλικό Οίκο Peters & May Ltd που εδρεύει στo Σαουθάμπτον και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στην εξειδικευμένη μεταφορά σκαφών και θαλαμηγών στον κόσμο ανακοίνωσε η εταιρεία Linergents Shipping Ltd.

Η συνεργασία προβλέπει την από 1ης Ιανουαρίου 2021 εμπορική εκπροσώπηση της Peters & May Ltd. στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την Linergents Shipping Ltd.

Η εν λόγω συμφωνία υπεγράφη στις 17 Δεκεμβρίου 2020 από τους κυρίους Michael Wood, Νικόλα Α. Χαραλάμπους και Ανακρέοντα Ματαράγκα.

H Linergents Shipping Ltd ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2015 και το ίδιο έτος καταχωρήθηκε στα Μητρώα Ναυτικών Πρακτόρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιώς. Το 2016 έγινε δεκτή ως νέα εταιρεία – μέλος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως.

Το 2018 ανέλαβε την επίσημη εκπροσώπηση στην Ελλάδα του Ναυτιλιακού Οίκου Sullivan Maritime Ltd που εδρεύει στην Malta. Το 2020 της απονεμήθηκε η πιστοποίηση Quality Standard από τη FONASBA.

Οι ιδρυτές της Νικόλας Α. Χαραλάμπους και Ανακρέων Ματαράγκας έχουν θητεύσει επί σειρά ετών στο χώρο των διεθνών ναυτιλιακών γραμμών, εργαζόμενοι ως διευθυντικά στελέχη σε εταιρείες εγνωσμένου κύρους.

Πηγή: newmoney.gr

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X