Νέα

  • "Sea" You

Εικαστική έκθεση ‘Blue’ στις 20 Μαϊου

Εικαστική έκθεση ‘Blue’ Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης ‘Blue’ θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στις 7:30 μ.μ., στην γκαλερί Exhibit 8. Η γκαλερί Exhibit 8 μεταφέρθηκε πρόσφατα στην πλατεία της Σαριπόλου, στην καρδιά της Λεμεσού. Μια ανοιχτή σε θέμα έκθεση με έργα τέχνης φωτογραφίας, πίνακες ζωγραφικής, σχέδια και γλυπτά. Όλα βασίζονται στο μπλε χρώμα και τις αποχρώσεις του! Μπλε – ένα χρώμα – ένα συναίσθημα – ένας χώρος.

Τα έργα τέχνης δημιουργούνται με αποχρώσεις, του σκούρου και ανοιχτού μπλε! Το μπλε μπορεί να είναι ήρεμο. Επίσης, μπορεί να είναι θυελλώδες. Το μπλε μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Η αντίληψη των ανθρώπων για ένα χρώμα διαφέρει ανάλογα με τις εμπειρίες και τις αισθήσεις τους. H ιδέα της μονοχρωμίας αποτελούσε ένα σημαντικό κομμάτι της θεωρίας των χρωμάτων στις Τέχνες. Ταυτόχρονα, είναι και ένας διαχρονικός τρόπος έκφρασης και της Σύγχρονης Τέχνης.

Οι καλλιτέχνες καλούνται να χρησιμοποιήσουν το χρώμα με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν. Μπορούν να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του χρώματος, τη σύνθεση του έργου, την απλότητα και την αφηρημένη έννοια του χρώματος.

Επιμελήτρια έκθεσης: Ευδοκία Γεωργίου

Yπεύθυνη Δημιουργικής Ομάδας: Σόνια Φωτίου

Η έκθεση ‘Blue’ θα διαρκέσει μέχρι της 25 του Μάη.

Τα ονόματα των καλλιτεχνών: Ανδρονίκη Λασηθιωτάκη, Ανδριανή Νικολάου, Άντρια Μηλιώτη, Δώρα Ζέρβας, Ελένη Νικολάου, Ελένη Χριστοδούλου, Ελλάδα Αμβροσιάδου, Λουκία Σωτηρίου, Μαρίνα Μιχαήλ, Ξάνθος Σαρρής, Σταύρη Πηδιά, Σωτήρης Ιωαννίδης, Φάνος Αβούρης, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Alia Corm, Iryna Manukovska, Katya Bushevskaya και Vartan Ghazarian.

Εnalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X