Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Εθελοντές με τη συμμετοχή του υφ. Ναυτιλίας, καθάρισαν την παραλία Ζυγίου

Δεκάδες εθελοντές συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας Ζυγίου,με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ναυτιλίας. Στην πρωτοβουλία της CYMEPA συμμετείχαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, η επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλέιου, μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης ΑΚΤΗ, ομάδα Εθελοντών της Ελληνικής Τράπεζας και εθελοντές όλων των ηλικιών, της κοινότητας Ζυγίου.

“Η προστασία των ακτών μας αποτελεί συλλογικό καθήκον στη κοινή προσπάθεια να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να συμβάλουμε στη καλλιέργεια πράσινης κουλτούρας και νοοτροπίας”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο υφυπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος συμμετείχε στον καθαρισμό των ακτών.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvassilis.demetriades.9%2Fposts%2F3080642842214349&show_text=true&width=500

“Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ενθαρρύνει και επικροτεί την εθελοντική δράση, ιδιαίτερα όταν αυτή επικεντρώνεται σε ενέργειες που συμβάλλουν στον καθαρισμό των ακτών και του θαλάσσιου οικοσυστήματος”, αναφέρει ο κύριος Δημητριάδης.

Τενεκεδάκια, πλαστικές σακούλες, ποτήρια και άλλα αναλώσιμα από τον άνθρωπο, είχαν ξεχαστεί ή εγκαταλειφθεί στις ακτές, συγκεντρώθηκαν σε δεκάδες σακούλες των εθελοντών στην εκστρατεία καθαρισμού.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X