Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Διαδικτυακή η εκπαίδευση από τη Δευτέρα, στη Ναυτική Ακαδημία Κύπρου

Με γνώμονα την υγεία των δοκίμων της Ναυτικής Ακαδημίας και του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, η διοίκηση του Intercollege ενημερώνει σήμερα τους δόκιμους και τους υπόλοιπους φοιτητές, για την άμεση μετατροπή των θεωρητικών μαθημάτων σε διαδικτυακά.

Η ραγδαία επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου για το δεύτερο κύμα COVID19, σπρώχνει ένα βήμα πιο μπροστά την τριτοβάθμια εκπαίδευση με online μαθήματα, ώστε να συμμετέχουν όλοι εμπράκτως στον αγώνα αναχαίτισης της πανδημίας, με την τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής.

Συγκεκριμένα τα Θεωρητικά Μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου, από την ερχόμενη Δευτέρα, 19/10/2020, η παράδοση όλων των θεωρητικών μαθημάτων των ακαδημαϊκών προγραμμάτων της Ακαδημίας θα παραδίδονται αποκλειστικά διαδικτυακά μέσω των πλατφόρμων  ηλεκτρονικής μάθησης Moodle και Webex.

Ο συγκεκριμένος τρόπος παράδοσης των θεωρητικών μαθημάτων θα συνεχιστεί μέχρι και την ολοκλήρωση του χειμερινού εξαμήνου τον Ιανουάριο 2021.

Οι δόκιμοι θα λάβουν το αναθεωρημένο και αναλυτικό πρόγραμμα παράδοσης των διαδικτυακών τους μαθημάτων από το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας.

Οι Ενδιάμεσες Εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου θα διεξαχθούν διαδικτυακά.  Οι δόκιμοι θα ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα των ενδιάμεσων εξετάσεων από το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας.

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου και το INTERCOLLEGE προτρέπουν τους δόκιμους να ανταποκρίνονται και να παραμένουν σε επικοινωνία με τους διδάσκοντες τους όπως επίσης και να παρακολουθούν με συνέπεια τις ανακοινώσεις που εκδίδει η Ναυτική Ακαδημία, το Κολλέγιο και το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως, η υγεία των δοκίμων της Ναυτικής Ακαδημίας και των φοιτητών και του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, παραμένει ως ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X