Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Δεν θα μπορούσε να λείπει το ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, από το φεστιβάλ θάλασσας

Κάθε μέρα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το Φεστιβάλ «Θάλασσα 2021», που θα πραγματοποιθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Αντώνης Στυλιανού, ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στις ενέργειες της Αρχής προς στήριξη του Φεστιβάλ είναι και η διασφάλιση του ελλιμενισμού στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού από τις 21 Οκτωβρίου 2021 μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου 2021, του ιστορικής σημασίας και συμβολικού για την Κύπρο μας καραβιού ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, το οποίο άμεσα και ευγενώς έχει παραχωρήσει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Κερύνεια Χρυσοκάβα.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την πιο πάνω εκδήλωση. Η Αρχή Λιμένων Κύπρου αναφέρει σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ο κύριος Στυλιανού στα πλαίσια τις διαχρονικής στήριξής της σε εκδηλώσεις προώθησης της ναυτιλίας και των λιμανιών μας, στηρίζει και συμμετέχει εμπράκτως στο φεστιβάλ «Θάλασσα 2021» που διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας και το Δήμο Λεμεσού, στις 23 Οκτωβρίου 2021.

Μέρος των εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Θάλασσα 2021» θα λάβει χώρα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το οποίο η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραχωρεί προς χρήση στους Διοργανωτές.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X