Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Δείτε πως είναι στο εσωτερικό του, το “Harmony of The Seas”

Ένας ειδυλλιακός πλωτός παράδεισος βρίσκεται αγκυροβολημένος στο λιμάνι της Λεμεσού και κυριολεκτικά κλέβει τις εντυπώσεις. Είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι Λεμεσού και προσφέρει μια απίστευτη θέα τους διερχόμενους οδηγούς και κατοίκους στην περιοχή.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου το Harmony of the Seas της Royal Carobbean, το οποίο θα βρίσκεται στο νησί μας μέχρι και τον Ιούλιο. Εξασφαλίσαμε αποκλειστικά φωτογραφίες από το εσωτερικό του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο.

Όσοι έχουν ζήσει την πολυτελή εμπειρία της κρουαζιέρας στο εξωτερικό, έχουν να θυμούνται και να αφηγούνται τις ατελείωτες στιγμές στο ατέλειωτο πλοίο, τους εσωτερικούς κήπους, τα δρομάκια, την χλιδάτη διαμονή, τις υπηρεσίες και τις αμέτρητες επιλογές για φαγητό, ποτό και ψυχαγωγία εν πλω.

Το τοπίο, μαγευτικό, άλλωστε οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Δεν είναι ένα συνηθισμένο κρουαζιερόπλοιο, είναι η μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, την οποία επιλέγουν χιλιάδες ταξιδιώτες στην Αμερική και την Ευρώπη.

Oι επιλογές είναι ανεξάντλητες για μικρούς και μεγάλους. Οι διαστάσεις του Harmony og The Seas, είναι εντυπωσιακές καθώς το μήκος του καταστρώματος φτάνει τα 361 μ. και είναι μεγαλύτερο από το ύψος του Πύργου του Άιφελ ή το μήκος τριάμιση γηπέδων ποδοσφαίρου από άκρη σε άκρη.

Δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί, περισσότερες εικόνες και βίντεο.

Κάντε περισσότερη περιήγηση στο μεγαλύτερο στολίδι της Royal Caribbean, το οποίο εξυπηρετείται με τα χιλιάδες μέλη πληρώματος του, στην Κυπριακή Δημοκρατία.

https://enalios.com.cy/%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%82-harmony-of-the-seas/

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X