Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Β.Δημητριάδης: Υλοποιείται μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την ηπειρωτική Ευρώπη

Tις λεπτομέρειες της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, συζήτησε σε επαφές του στην Αθήνα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης καθώς ενημέρωσε και σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο ναυτιλιακό γραφείο της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα, σχετικά με την έναρξη της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης.

Ο κ. Δημητριάδης, αναφερόμενος στο εγχείρημα αυτό σημείωσε ότι η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, υλοποιεί μια δέσμευση για εναλλακτική συνδεσιμότητα της Κύπρου με την ηπειρωτική Ευρώπη.

Την ίδια ημέρα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας συμμετείχε στην παρουσίαση της νέας τουριστικής ταυτότητας της Κύπρου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Υφυπουργείο Τουρισμού, όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκε στη θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Υφυπουργός με την ομάδα του πραγματοποίησε συναντήσεις με ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη ναυτιλιακή κοινότητα, ενώ στις 6 Μαΐου συμμετείχε σε πάνελ με θέμα ‘Ο δρόμος για την Απανθρακοποίηση και την Ανάπτυξη στη Ναυτιλία’, στα πλαίσια Επιχειρηματικού Συνεδρίου Κύπρου και Ελλάδας, με στόχο την προώθηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών.  .

O κύριος Δημητριάδης απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας ‘Maritime Economies’, κατά τη διάρκεια της οποίας του απονεμήθηκε βραβείο για την προσφορά του στην Κυπριακή ναυτιλία.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X