Νέα

  • ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βίντεο: Οι δύτες κάνουν τη σκέψη πράξη στη Λεμεσό και πιάνουν ψαριά από σκουπίδια 

H aγάπη για τη υγρό στοιχείο και τη ζωή που το περιβάλλει, δεν περιορίζεται μόνο στην εξερεύνηση του βυθού για κάποιους οι οποίοι συνδέουν τη συνείδηση με το πνεύμα και τη φιλοσοφία του σεβασμού προς το θαλάσσιο περιβάλλον.

Την περασμένη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ομάδα δυτών ελεύθερης κατάδυσης, με επικεφαλής τον Γιώργο Παυλίδη, Γενικό Διευθυντή του “Pavlides Freediving & First Aid School”, έκανε τη σκέψη πράξη, προχωρώντας στον καθαρισμό βυθού και ακτής στην περιοχή St.Raphael -Malindi  της Λεμεσού.

Από το πρωί οι εθελοντές έφτασαν στην πολυσύχναστη παραλία και επιστρατεύοντας σκάφη, χτένιζαν για ώρες την περιοχή, μέσα και έξω από το νερό, μαζεύοντας σκουπίδια.

Τα ευρήματα περιλαμβάναν, παλαιά σίδερα οικοδομών, πλαστικά μπουκάλια, μέχρι και παιδικά παιχνίδια που κάποιοι έριξαν ασυνείδητα στο νερό και την γύρω ακτή.

Οι συμμετέχοντες εθελοντές στην πρωτοβουλία, φρόντισαν να μαζέψουν οτιδήποτε εντόπισαν εντός του οπτικού τους πεδίου μέσα και έξω από το νερό και ακολούθως γέμισαν σακούλες με σκουπίδια, τα οποία φρόντισαν να διαχωρίσουν και να απομακρύνουν από την παραλία.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X