Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Βίντεο: Νεκρός 36χρονος στο λιμάνι του Πειραιά – Τον πέταξε από το πλοίο το πλήρωμα

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μεταδίδει το protothema.gr με τις συνθήκες θανάτου 36χρονου άντρα ο οποίος έφτασε με καθυστέρηση στο λιμάνι του Πειραιά και έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο Blue Horizon, το οποίο ετοιμαζόνταν να αναχωρήσει για το  λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης. 

Το πλήρωμα του πλοίου είχε ήδη λύσει τους κάβους, όταν ο επιβάτης προσπάθησε να ανέβει στο πλοίο, το οποίο ακόμη δεν είχε ξεκολλήσει από την προβλήτα. 

Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.  Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άτυχος άντρας προσπαθούσε να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο. Οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν με βία  για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

Η προσπάθεια του άντρα είναι μάταιη, τα δύο μεγαλόσωμα μέλη του πληρώματος καταφέρνουν και τον απωθούν στα όρια του καταπέλτη, του οποίου το μέρος που ακουμπά στον λιμενοβραχίονα είναι αναδιπλούμενο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου. Ο 36χρονος πάλεψε με τα κύματα, και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός, ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. 

Μάλιστα οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι η καθυστέρηση οφειλόταν σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά, με την αναφορά ότι το πλοίο δεν είχε καμία ευθύνη για το συμβάν. 

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη καπετάνιου και πληρώματος του πλοίου.

Σε βίντεο που δημοσίευσε επιβάτης φαίνεται η εξοργιστική στάση των μελών του πληρώματος οι οποίοι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να περισυλλέξουν τον 36χρονο:

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X