Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Βάση στην Κύπρο δημιουργεί η Royal Caribbean – Πολυτελής εμπειρία εν πλω από τον Ιούλιο

Η Royal Caribbean ήρθε για να μείνει στο νησί μας και μας ξεναγεί στο ένα από τα τρία κρουαζιερόπλοια της, τα οποία αγκυροβολούν στο λιμάνι Λεμεσού, με τα πληρώματα της να διαμένουν σε ξενοδοχεία της Κύπρου και να ενισχύουν την εφοδιαστική αλυσίδα, κατά τη διαμονή τους στην Κύπρο.

Ο Χρίστος Καραβός Hotel Operation Manager της Caribbean, ξεναγεί τους αναγνώστες του Enalios στο πολυτελές “Jewels Of The Seas”, το οποίο αρχίζει κρουαζιέρες από την Κύπρο με προορισμό τα Ελληνικά νησιά τον Ιούλιο και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία εν πλω.

100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ συνεισφέρουν στην Κυπριακή οικονομία τα κρουαζιερόπλοια της Caribbean, καθώς οι διευκολύνσεις που παρασχέθηκαν από τα υφυπουργεία Ναυτιλίας και Τουρισμού, ήταν ένα από τα σοβαρά κίνητρα τα οποία προσμέτρησαν στην επιλογή της Κύπρου, για να δημιουργήσει η εταιρεία βάση στην Κύπρο.

Η Κύπρος ήδη βρίσκεται ψηλά στις αναζητήσεις των Αμερικανών σε προσφιλείς προορισμούς, καθώς ναυλωμένες πτήσεις θα καταφθάνουν στην Κύπρο από διάφορους προορισμούς για να ζήσουν την εμπειρία της κρουαζιέρας με τη Royal Caribbean.

O κύριος Καραβός δηλώνει πως η εταιρεία είναι πανέτοιμη και σε λιγότερο από ένα μήνα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ντόπιους και ξένους τουρίστες στις χλιδάτες καμπίνες των κρουαζιερόπλοιων με προορισμό τα ελληνικά νησιά.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X