Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ας αγαπήσουμε την Κύπρο ξανά – Το νέο λογότυπο της Κύπρου

Mε βίντεο και τα καινούρια λογότυπα της Κύπρου, το υφυπουργείο τουρισμού προβάλλει τη νέα τουριστική ταυτότητα της Κύπρου, ευέλικτη και περιεκτική, σηματοδοτεί μια εποχή όπου γίνεται ξεκάθαρο ότι η Κύπρος δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, μα ένας προορισμός που προσφέρεται για εξερευνήσεις και τη συλλογή αυθεντικών εμπειριών.

Ένα νησί που χαρακτηρίζεται από συνεχώς μεταβαλλόμενα τοπία και χρώματα, καθώς και από πλούσια ιστορία και ποικιλομορφία.

Η παρουσίαση του νέου λογότυπου και της νέας εμπορικής ταυτότητας του κυπριακού τουριστικού προϊόντος “Cyprus Tourism`s new logo and brand identity”,  έγινε σε μια κρίσιμα σημαντική περίοδο όχι μόνο για την τουριστική βιομηχανία, αλλά και για την Κύπρο ως ολότητα, είπε το βράδυ της Δευτέρας 28 Ιουνίου 2021, ο Υφυπουργός Τουρισμός Σάββας Περδίος .

“Θέλουμε η ταυτότητα να αναδεικνύει τους ντόπιους και να τους κάνει να νιώθουν υπερήφανοι για την κληρονομιά τους και ενθουσιασμένους για το μέλλον τους σε αυτό τον τόπο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Τουρισμού.

Τόνισε πως  ο τουριστικός τομέας δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει εάν η επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου δεν επανέλθει στο σημείο που βρισκόταν πριν από δύο εβδομάδες και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καταστεί δυνατό να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση. Ας αγαπήσουμε την Κύπρο ξανά, δυνατά, καλώντας και όλο τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει το ίδιο!

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X