Νέα

  • “SEA” YOU

Αντίστροφη μέτρηση για το φεστιβάλ “Θάλασσα 2022”

Πανέτοιμοι στο υφυπουργείο Ναυτιλίας για το Φεστιβάλ “Θάλασσα 2022” στις 20-21 Μαϊου, με δεκάδες πρωταγωνιστές της θάλασσας να δίνουν το παρόν τους και αγαπημένους καλλιτέχνες να είναι προσκεκλημένοι για το διήμερο φεστιβάλ. Η γιορτή της θάλασσας πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και τείνει να καθιερωθεί θεσμός.

Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών, Ναυτικές Ακαδημίες, Σώματα ασφαλείας στη θάλασσα, Ερευνητικά κέντρα, Ναυτιλιακό επιμελητήριο και οργανωμένοι φορείς θαλάσσιων αθλημάτων θα δώσουν και φέτος, δυναμικά το παρόν τους.

Το Υφυπουργείου Ναυτιλίας εξέδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και φέτος στην εκδήλωση που είναι πλήρως αφιερωμένη στη θάλασσα και θα πραγματοποιηθεί στην εξέδρα στο μόλο της Λεμεσού.

Στιγμιότυπο από τον περσινό μαραθώνιο προς τιμή των ναυτικών.

Το ωράριο της εκδήλωσης αρχίζει και για τις 2 μέρες στις 9:00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00 το βράδυ. Οι συναυλίες  θα πραγματοποιηθούν στην μεγάλη ξύλινη εξέδρα του Μόλου. Την Παρασκευή οι Δώρος Δημοσθένους, Κώστας Χατζηχριστοδούλου και Δέσποινα Ολυμπίου θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια της Θάλασσας. Το Σάββατο οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στο ίδιο σημείο με τη μεγάλη συναυλία του αγαπημένου τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.

Πληροφορίες της εκδήλωσης, μπορείτε να αναζητήσετε στο link: https://www.facebook.com/events/413199280643797

Mαραθώνιος για τους ναυτικούς

Και στο φετινό φεστιβάλ Θάλασσα 2022, το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων για τους Ναυτικούς. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετικό έντυπο.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Royal Caribbean International.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X