Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Αναβαθμίζεται η παραλία της Πόλης Χρυσοχούς

Στην αναβάθμιση της παραλίας του προχωρεί ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώτη Παπαχριστοφή. Σε γραπτή του ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς αναφέρει πως η Τοπική Αρχή έχει προχωρήσει σε διαδικασίες για την αδειοδότηση, εγκατάσταση και λειτουργία, σε σημεία των παραλιών και σε καθορισμένους χώρους εντός των δημοτικών ορίων του Δ. Πόλης Χρυσοχούς . 

Επί τούτου συνέχισε ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς έχει προκηρύξει με ανοικτή διαδικασία στο Σύστημα των Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου, (Eprocurement), προσφορές για εξασφάλιση άδειας παροχής διευκολύνσεων σε διάφορα σημεία της παραλίας που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς. 

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι, όπως σημειώνει,  η αδειοδότηση, εγκατάσταση και λειτουργία σε σημεία των παραλιών και σε καθορισμένους χώρους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς (με βάση τα εγκεκριμένα από την Κεντρική Επιτροπή Παραλιών σχέδια χρήσης της παραλίας), πλωτών ειδών αναψυχής, δηλαδή, εξήγησε, συστημάτων θαλάσσιων μέσων αναψυχής που περιλαμβάνουν φουσκωτά παιχνίδια νερού ή πλωτή πλατφόρμα με παιχνίδια όπως τραμπολίνο, τραμπάλα, τσουλήθρα, βουνό αναρρίχησης ή άλλων παρόμοιων συστημάτων.

Πρόσθεσε πως τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 27η  Ιουλίου και ώρα 12 μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα έγγραφα μέσω του eprocurement, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X