Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Αναβαθμίζει το λογισμικό της σύστημα η DP World Limassol

Με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας και αύξηση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητα, ο διαχειριστής του τερματικού γενικού φορτίου και κρουαζιέρων στο λιμάνι Λεμεσού, DP World Limassol, υιοθετεί την τελευταία έκδοση του λογισμικού Zodiac General Cargo (GC) and Container Terminal (CT).

Το λιμάνι της Λεμεσού θα καταστεί το πρώτο τερματικό του Ομίλου που θα αναβαθμίσει τα συστήματά του με την τελευταία έκδοση του συγκεκριμένου λογισμικού, που βασίζεται αποκλειστικά σε τεχνολογία υπολογιστικού νέφους (cloud), ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol,  Nawaf Abdulla, στο πλαίσιο του συνεδρίου «CARGOES Digital Trade Flow», το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την DP World, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης Dubai Expo 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Abdulla ανέφερε ότι εντός του πρώτου τριμήνου του 2022, η DP World Limassol σχεδιάζει να θέσει σε πλήρη εφαρμογή το σύστημα είσπραξης και τιμολόγησης που προσφέρει το συγκεκριμένο λογισμικό.
 
Πρόσθεσε ότι σκοπός της εταιρείας είναι να βελτιώσει και να αναβαθμίσει περαιτέρω το λογισμικό, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα, εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης κρουαζιέρων.

Το Λογισμικό Σύστημα Τερματικού (TOS) θα συμβάλει επίσης, στην αύξηση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας και στη βελτίωση της αποδοτικότητας, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να συλλέγει στοιχεία και να ετοιμάζει αναφορές σε σχέση με τις δραστηριότητες του λιμανιού και την ανάλυση βασικών δεικτών απόδοσης (KPIs).  Επιπλέον, προστίθεται, αξιολογείται η απόδοση του λιμανιού, αναφορικά με την ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X