Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Αιμοδοσία KNE, αφιερωμένη στην Παγκόσμια “Ημέρα του Ναυτικού”

Αιμοδοσία προς τιμή των ναυτικών οι οποίοι τιμούνται όπως κάθε χρόνο, στις 25 Ιουνίου με τη διεθνώς καθιερωμένη “Ημέρα του Ναυτικού”, η οποία καθορίστηκε από το Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΔΝΟ), το 2011, διοργάνωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο.

Η “Ημέρα του Ναυτικού” αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΝΕ, είναι μια ευκαιρία αναγνώρισης και εκτίμησης της προσφοράς των Ναυτικών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στο παγκόσμιο εμπόριο και συμβάλλουν έμπρακτα στη σταθερή παγκόσμια οικονομία και τη κοινωνική διαβίωση.

Για το 2022, η Ημέρα του Ναυτικού, έχει ως θέμα “Το ταξίδι των Ναυτικών – τότε και τώρα, Μοιραστείτε το ταξίδι σας”, κοιτάζοντας τη διαδρομή των ναυτικών, πώς έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και τι παραμένει στην αναλλοίωτο στις καρδιές των ναυτικών.

Ενόψει της ημέρας αυτής, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διοργάνωσε Αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό των Ναυτιλιακών Εταιρειών-Μελών του, στις 24 Ιουνίου, στην Αίθουσα Υποδοχής της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, στη Λεμεσό, αφιερωμένη στους Ναυτικούς, υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Ναυτιλίας, κ. Βασίλη Δημητριάδη.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο τιμά την ημέρα αυτή συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο στην Κύπρο, το οποίο επιτελεί για δεκαετίες, αφιερώνοντας την φετινή Αιμοδοσία στους Ναυτικούς, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στη Ναυτιλία αλλά και στην πρόοδο και ανάπτυξη του πλανήτη μας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X