Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Αη Βασίληδες, δύτες και επί SUP, είδατε; Η θάλασσα σε Πρωταρά, Λεμεσό και Λάρνακα, είχε επισκέψεις

Την αρχή έκαναν στην Λεμεσό οι θαμώνες του Ναυτικού ομίλου Αμμοχώστου, οι οποίοι δεν αποχωρίστηκαν την αγαπημένη τους συνήθεια, την προσάρμοσαν όμως στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πήραν το SUP τους και με σκουφάκια Αγίου Βασίλη και μπαλόνια, έστειλαν τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα από τη θάλασσα, καθώς και ο καιρός ήταν ευνοϊκός.

Στον Πρωταρά οι Summer Divers, έβαλαν τις καταδυτικές Aγιοβασιλίτικες στολές, πήραν στολίδια, δώρα και μουσικά όργανα και καταδύθηκαν στο βυθό, σε ένας άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το βέβαιο είναι πως απόλαυσαν τη γιορτινή τους κατάδυση, αντάλλαξαν τα δώρα τους και μοιράζονται φωτογραφικό υλικό, παρασύροντας όλους εμάς, στο δικό τους ανεξάντλητο κόσμο του βυθού.

Στην Λάρνακα, ανήμερα Χριστουγέννων, οι λάτρεις του SUP, δεν θα μπορούσαν επίσης να απέχουν από την αγαπημένη τους θάλασσα, γι αυτό ντύθηκαν Άη Βασίληδες και βούτηξαν στην παραλία Μακένζυ. 

Με το δικό τους ιδαίτερο τρόπο και πριν επιδοθούν στο πολύωρο φαγοπότι, αναμετρήθηκαν στο SUP σε ήρεμα νερά, γιαρτάζοντας με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τη μέρα των Χριστουγέννων. 

Ανεξάρτητα ποιοι ήταν οι νικητές, τα γιορτινά χαμόγελα και οι ευχές επικράτησαν της σημερινής μέρας, πλάι στο απέραντο γαλάζιο της Κύπρου.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X