Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Έξι εμπορευματοκιβώτια αγάπης, από το λιμάνι Λεμεσού στον Πειραιά για τους πυρόπληκτους

Συνολικά  έξι μεγάλα εμπορευματοκιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία της Αρχής Λιμένων Κύπρου στο λιμάνι Λεμεσού. Η αποστολή της βοήθειας των Κυπρίων αναχώρησε την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό στα ΜΚΔ, του Προέδρου της ΑΛΚ Αντώνη Στυλιανού

Σε διάσκεψη Τύπου στα γραφεία της ΑΛΚ, στο λιμάνι Λεμεσού, ο Πρόεδρος της ΑΛΚ, Αντώνης Στυλιανού, ανέφερε ότι η μεγάλη αυτή εκστρατεία, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 με 12 Αυγούστου και που παρατάθηκε για μια μέρα, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, κατάφερε να συγκεντρώσει «12 τόνους αγάπης» σε έξι εμπορευματοκιβώτια.

Κυρίως ξηρά τροφή, γάλατα μακράς διαρκείας, παιδικά γάλατα, παιδικές πάνες, πάνες ακράτειας ενηλίκων, νερό εμφιαλωμένο, άλας, και τροφή σκύλων και γάτων, έχουν συγκεντρωθεί από την εκστρατεία της Αρχής Λιμένων, που σήμερα ξεκινά το ταξίδι της προς τον Δήμο Ασπρόπυργου, γενικό συντονιστή για τη διανομή της βοήθειας προς όλους τους πυρόπληκτους Δήμους στην Ελλάδα.

«Έχουμε επιδείξει και αποδείξει ότι στα δύσκολα βρισκόμαστε πάντα μαζί, στα δύσκολα βοηθούμε και προσφέρουμε», είπε ο κ. Στυλιανού και πρόσθεσε ότι «η  ΑΛΚ και οι συνεργάτες της εύχονται δύναμη και υπομονή στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας και η συμπαράσταση μας είναι απεριόριστη και δεδομένη».

Συγκίνησαν για άλλη μια φορά τα μικρά παιδιά

Συγκινητική, συνέχισε, ήταν η ανταπόκριση των παιδιών, που προσέρχονταν στους χώρους συλλογής τροφίμων για να αφήσουν αρκουδάκια και άλλα παιχνίδια για τα συνομήλικά τους παιδιά στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Στυλιανού ευχαρίστησε, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, το προσωπικό της Αρχής, το κοινό και τα οργανωμένα σύνολα που προσέτρεξαν από την πρώτη στιγμή και συνεισέφεραν στην εκστρατεία με διαφόρους τρόπους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε  στην εταιρεία ACS Courier, που αφιλοκερδώς ανέλαβε το έργο της αποστολής και παράδοσης των ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελλάδα, ως επίσης και στις εταιρείες Salamis Shipping, DP World Limassol και Blue Ice Navigation. Διαβεβαίωσε, τέλος,  ότι η  Αρχή Λιμένων Κύπρου θα παραμείνει ενεργός στην υλοποίηση της

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X