Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Movember Cyprus: Ξύρισαν μουστάκια στο παλιό λιμάνι Λεμεσού με πρωτοβουλία της ΑΛΚ

Μήνυμα στήριξης και συμμετοχής σε δράσεις που αφορούν την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και την ευαισθητοποίηση του κοινού, έστειλαν το περασμένο Σάββατο οι συμμετέχοντες σε εκδήλωση που οργάνωσε η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Movember Cyprus».

Σε ανακοίνωση της, η ΑΛΚ αναφέρει ότι η εκδήλωση στο παλιό λιμάνι Λεμεσού πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του «Man Van», του οχήματος ξυρίσματος του «Movember Cyprus», όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξυρίσουν τα μουστάκια που άφησαν να μεγαλώσουν στο πλαίσιο της εκστρατείας.

«Η εκδήλωση της Αρχής Λιμένων Κύπρου αγκαλιάστηκε από τους επισκέπτες του παλιού λιμανιού, που αθρόα προσήλθαν στον χώρο της εκδήλωσης», προσθέτει και σημειώνει ότι την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, βουλευτές και αξιωματούχοι των Τοπικών Αρχών.

Επίσης, στο χώρο βρέθηκαν παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Απόλλων» Λεμεσού, της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Apollon Ladies» και του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους αθλητές και αθλήτριες, που υπέγραφαν αυτόγραφα και συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία της ενημέρωσης.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της διευθυντικής ομάδας αλλά και των υπαλλήλων της Αρχής ξυρίστηκαν μαζί με πλήθος κοινού δίνοντας το μήνυμα ότι η υγεία και η πρόληψη πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα όλων, προστίθεται.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ Αντώνης Στ. Στυλιανού, αναφέρθηκε στην σημασία της εξωστρέφειας της Αρχής και της στήριξης σε κοινωφελείς δράσεις, που αναδεικνύουν το νέο της πρόσωπο, «ευρισκόμενη σταθερά στο επίκεντρο φιλανθρωπικών και κοινωφελών δράσεων, αξιοποιώντας τους χώρους και το κύρος της, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, τους παρευρισκόμενους και το ευρύτερο κοινό που στήριξε εμπράκτως την εκδήλωσή της.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X