Νέα

  • "Sea" You

H Kωνσταντίνα Ευριπίδου και τα κορίτσια της, μάγεψαν φορώντας μαγιώ και τσάντες από Εnalios Eshop

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και σε ειδυλλιακό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τα κορίτσια της σχολής CE FASHION WORKSHOP, εντυπωσίασαν με την εμφάνιση, το στυλ και την παρουσία τους επί σκηνής, ολοκληρώνοντας έτσι το καλοκαιρινό εργαστήρι τους.

Τόσο η υπέρλαμπρη Κωνσταντίνα, όσο και τα πανέμορφα κορίτσια της σχολής της, έκλεψαν τις εντυπώσεις, με τις επιλογές τους σε μαγιώ Οlivia&Hank και τσάντες SaltyBag, αποκλειστικά από το Enalios EShop.

Οι φωτογραφίες από μόνες τους, φανερώνουν το άστρο των κοριτσιών, που διδάσκονται μόντελινγκ και κουλτούρα, αλλά κυρίως αποκτούν πειθαρχία, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, σέβονται και αγαπούν το σώμα και τον εαυτό τους και μπορούν να κλέβουν τις εντυπώσεις μέσα από ένα συνδυασμό γνώσεων και σκληρής προσπάθειας.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, με αποκλειστικό αντιπρόσωπο το Εnalios, οι τσάντες θάλασσας, φτιαγμένες από ιστιοπλοϊκά πανιά, στα οποία δίνεται ξανά ζωή και χρήση και πρωτοπορούν στο Sustainable Fashion. Οι Salty Bags έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται μόδα και να συνοδεύουν ιστορίες από αλάτι και άμμο στις θάλασσες.

Συγκινημένη η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τα κορίτσια και τους συνεργάτες της για την όμορφη συνεργασία μέσα από μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη, με αισιοδοξία, περισσότερη μόδα, πείσμα και πολλή ΓΥΝΑΙΚΑ. Ο Εnalios εύχεται στο CE FASHION WORKSHOP ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Εσείς περιηγηθείτε στο Eshop του Enalios και βρείτε ότι σας λείπει για την παραλία, σε τσάντα, μαγιώ, αξεσουάρ, για πιο στυλάτες θαλασσινές εξορμήσεις.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X