Νέα

  • ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

H γυναίκα που βάζει το χέρι της στο στόμα καρχαριών και αφαιρεί γάντζους

Είναι η Κριστίνα Ζενάτο, εξερευνήτρια των ωκεανών. Η δράση της στο βυθό, άρχισε από την αγάπη της για τους καρχαρίες. Στο συγκεκριμένο βίντεο, που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Discovery Shark Week, έχει τίτλο Άγριες καρδιές και ιστορία που καταγράφεται στο βυθό να έχει αφαιρέσει συνολικά 300 γάντζους από στόματα καρχαριών, προκαλώντας τους ανακούφιση.

Woman Has Removed Over 300 Hooks From Sharks' Mouths

Woman sticks her hand inside sharks' mouths to remove hooks 🦈❤️

Posted by The Dodo on Monday, 10 August 2020

Η ίδια στο βίντεο που κυριολεκτικά συγκλονίζει, εξηγεί ότι επιθυμία της ήταν να κάνει τη ζωή των καρχαριών λίγο καλύτερη ανακουφίζοντας τους από τον πόνο. Χαρακτηρίζει τη στιγμή πριν από τους γάντζους και μετά, ως έκλαμψη.

Περιγράφει τα συναισθήματα της μετά τη δράση της και δηλώνει χαρούμενη, ικανοποιημένη και ανακουφισμένη.

Εξηγώντας τη συμπεριφορά των καρχαριών, αναφέρει ότι είναι καταδεκτικοί και ανέχονται την ανθρώπινη παρουσία. Η ίδια σημειώνει ήθελε να υιοθετήσει καρχαρία από την πρώτη στιγμή που τους αντίκρισε. Στην πορεία σημειώνει έχει αναπτύξει μια εκτίμηση για την ευπάθεια τους.

Καταλήγει με ένα ισχυρό μήνυμα ότι μπορεί να φοβόμαστε τους καρχαρίες αλλά τους έχουμε ανάγκη. Αυτός ο πλανήτης υποδεικνύει η Κριστίνα Ζενάτο, επιβιώνει από την ισορροπία των ωκεανών.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X