Νέα

  • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ

Tototheo Maritime και SRH Marine SAIT δημιούργησαν την MAR360

Η Tototheo Maritime, κορυφαίοs πάροχοs θαλάσσιων τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας και η SRH Marine SAIT ένας από τους παγκόσμιους IoT ηγέτες για ψηφιακές λύσεις, ναυσιπλοΐας και θαλάσσιας επικοινωνίας, δύο διακεκριμένοι οργανισμοί, με πολυετή πείρα και παρουσία στην εγχώρια και διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία – ενώνουν δυνάμεις, δημιουργώντας μια καινούργια εταιρεία, την MAR360.

Το όνομα αντικατοπτρίζει το όραμα της νέας εταιρείας για παροχή ενός πλήρους φάσματος καινοτόμων υπηρεσιών στην ναυτιλιακή αγορά τηλεπικοινωνιών.

Τόσο η SRH Marine SAIT όσο και η Tototheo Maritime χαίρουν αναγνώρισης στην ελληνική, κυπριακή και παγκόσμια αγορά ναυτιλίας και έχουν συμβάλει σημαντικά στην εγκαθίδρυση της Ελλάδας και της Κύπρου ως κέντρα ναυτιλιακών τεχνολογικών υπηρεσιών.

«Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την πεποίθησή μας ότι το μέλλον της ναυτιλίας έγκειται στη διαφάνεια και τη συνεργασία», δήλωσε ο Σωκράτης Θεοδοσίου, Ιδιοκτήτης και συν-Διευθύνων Σύμβουλος της Tototheo Maritime. «Η συνεργασία αυτή με την SRH Marine SAIT είναι μια φυσική συνέχεια της δυναμικής πορείας μας ως αξιόπιστου συνεργάτη στην ναυτιλία».

«Είμαστε πάντα επιλεκτικοί στις συνεργασίες μας και αυτό μας επέτρεψε να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο. Η συνεργασία με την Tototheo Maritime είναι το αποκορύφωμα της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας», δήλωσε ο Γιάννης Λαδερός, Ιδιοκτήτης και Εκτελεστικός Πρόεδρος της SRH Marine SAIT.


Ο Θεόδωρος Νικολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SRH Marine SAIT και η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, συν-Διευθύνουσα Σύμβουλος της Tototheo Maritime, θα ηγηθούν της νέας εταιρείας, MAR360, ως συν-Διευθύνοντες Σύμβουλοι.

https://www.facebook.com/despina.p.theodossiou/posts/10158888416083290

«Ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία επί ίσοις όροις και είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο μας» δήλωσαν. «Οι απαιτήσεις των πελατών μας είναι πάνω από όλα, κι αυτό χαρακτηρίζει ως σταθερή αξία τόσο την SRH όσο και την Tototheo διαχρονικά. Αυτή η συνεργασία θα επικεντρωθεί στην παροχή ολοκληρωμένων, καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας».

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X