Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Το Ρότερνταμ αναλαμβάνει την ανοικοδόμηση του λιμανιού της Βυρητού

Κλιμάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ολλανδίας, καθώς και του λιμένα του Ρότερνταμ, βρίσκονται στη Βηρυτό, προκειμένου να υποστηρίξουν την αναδόμηση και την επαναλειτουργία του λιμένα του Λιβάνου.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ευρωπαϊκού συνεδρίου για την υποστήριξη της Βηρυτού, η υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου και Ανάπτυξης Συνεργασίας της Ολλανδίας, Sigrid Kaag, τόνισε ότι η Ολλανδία είναι στο πλευρό του Λιβάνου για την ανοικοδόμηση του λιμένα της Βηρυτού.

Η Ολλανδία με την πολύχρονη γνώση κι εμπειρία στην ανάπτυξη και κατασκευή λιμενικών εγκαταστάσεων, θα προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της προκειμένου το συντομότερο δυνατό να επαναλειτουργήσει το λιμάνι της Βηρυτού και να επανεκκινήσει η ανάπτυξη στην πληγείσα χώρα.

Ανακοίνωση της Αρχής του λιμένα του Ρότερνταμ, αναφέρει ότι η αποκατάσταση του λιμανιού του Λιβάνου είναι απαραίτητη, προκειμένου οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση σε αναγκαία αγαθά. Η ολλανδική αποστολή θα επιχειρήσει να επαναφέρει σε πλήρη λειτουργία το λιμάνι της Βηρυτού, καθώς και να βρει ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν στο πλαίσιο της διαρθρωτικής ανοικοδόμησής του.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X