Νέα

  • ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το οικολογικό σωματείο θαλάσσιων αθλημάτων συμμετέχει στη διαβούλευση του ΥΦΥΝ

Υφυπουργός Ναυτιλίας και μέλη του οικολογικού σωματείου θαλάσσιων αθλημάτων, συναντήθηκαν στο πλαίσιο της Δημόσιας διαβούλευσης που έχει αρχισει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας με την Κοινωνία των πολιτών.

Ο Υφυπουργός συζήτησε με τα μέλη του σωματείου ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην χώρα μας καθώς και την καλλιέργεια θαλάσσιας κουλτούρας στα παιδιά.

Στο μέλλον σημείωσε ο υφυπουργός, ο ναυταθλητισμός να αποτελέσει ένα πεδίο αθλητικής δραστηριότητας που εκτός των άλλων θα αναδείξει τις δυνατότητες της χώρας μας να καταστεί παγκόσμιο κέντρο ναυτικού αθλητισμού.

Τα δυο μέρη συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές που ασχολούνται με αθλήματα της θάλασσας καθώς και περιβαλλοντικά ζητήματα . O Nαυτικός Όμιλος Αμμοχώστου φιλοξένησε τη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος του Οικολογικού σωματείου θαλάσσιων αθλημάτων Σάββας Σαμψών δήλωσε: Είναι με ιδιαίτερη χαρά που υποδεχτήκαμε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας στις εγκαταστάσεις του Σωματείου και του Ναυτικού ομίλου Αμμοχωστου όπου του μεταφέραμε τα προβλήματα κι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές της θάλασσας.

Ως σωματείο ανάφερε ο κύριος Σαμψών, υποστηρίζουμε τον παραγωγικό διάλογο για να συμβάλουμε έτσι και εμείς τόσο στην καλλιέργεια της Θαλάσσιας κουλτούρας στους νέους μας αλλά και στην ανάπτυξη των θαλάσσιων αθλημάτων.

Ο σύμβουλος του υφυπουργού Ναυτιλίας Αντρέας Καραμήτας, εξήρε τη σημασία της ανάπτυξης και προαγωγής του ναυταθλητισμού στην Κύπρο και συνεχάρη το οικολογικό σωματείο θαλάσσιων αθλημάτων για τη συμμετοχή τους στη δημόσια διαβούλευση και όσους έκαναν τη θάλασσα δεύτερο τους σπίτι και καθημερινά αθλούνται εκμεταλλευόμενοι τα ωφέλη του απέραντου γαλάζιου.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X