Νέα

  • Uncategorized

Σε γυναικεία χέρια το πηδάλιο της νευραλγικής Ναυτιλίας

Η Μαρίνα Χατζημανώλη είναι η νέα υφυπουργός Ναυτιλίας της κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο του Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έλαβε τον τίτλο του Bachelor of Laws (LLB Hons). Τη διαβεβαίωση ότι θα εργαστεί σκληρά για ενίσχυση της κυπριακής ναυτιλίας και της ανταγωνιστικότητας της, έδωσε η νέα Υφυπουργός Ναυτιλίας , κατά την τελετή παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Υφυπουργείου από τον προκάτοχο της, Βασίλη Δημητριάδη.

Η κυρία Χατζημανώλη παραλαμβάνει σημαντικό χαρτοφυλάκιο και πλούσιο έργο από τον Βασίλη Δημητριάδη ο οποίος διεύρυνε τους ορίζοντες της Κυπριακής ναυτιλίας και κατάφερε να την κατευθύνει μέσα από ήρεμα νερά, σε δύσκολους καιρούς με την Ρωσική εισβολή στη Ρωσία και τις κυρώσεις που δεν εξαίρεσαν το νευραλγικό τομέα της ναυτιλίας.

Ευχαριστώντας τον Βασίλη Δημητριάδη «για την ηγετική του παρουσία στο πηδάλιο του Υφυπουργείου, το οποίο μέσα σε δύσκολες συνθήκες μπόρεσε να κρατήσει τη ναυτιλία μας σε ρυθμούς ανάπτυξης και θετικών επιδόσεων», η Μαρίνα Χατζημανώλη είπε πως θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου της και θα κτίσει στα θεμέλια που τέθηκαν, για ν’ αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το οικοδόμημα της Κυπριακής ναυτιλίας.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στόχος μου είναι η στενή και αγαστή συνεργασία με όλους. Πάντα θα είμαι στη διάθεση σας για να ακούσω τις σκέψεις σας, τους προβληματισμούς και τις εισηγήσεις σας» ανέφερε, ενώ υπογράμμισε ότι απαιτεί από όλους σκληρή δουλειά, «με μοναδικό στόχο την υλοποίηση του έργου που μας ανέθεσαν οι πολίτες», ανέφερε η κυρία Χατζημανώλη.

Πρόθεση μας, συνέχισε, “είναι να εργαστούμε σκληρά για την περαιτέρω ενίσχυση της κυπριακής ναυτιλίας, για να την καταστήσουμε πιο ανταγωνιστική και η συνεισφορά της στην οικονομία της χώρας μας να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ήδη δέχθηκε τα πρώτα συγχαρητήρια από φορείς και προσωπικότητες της ναυτιλίας.

Κατά την προεκλογική εκστρατεία για τις Προεδρικές Εκλογές 2023, κατείχε τη θέση της Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Εκλεγέντος Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X