Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Σας συστήνουμε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου που κατέπλευσε Λεμεσό

Kατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Λεμεσού, το υπερπολυτελές στολίδι στον τομέα των κρουαζιέρων της Royal Caribbean.

Το Wonder of the Seas θα πραγματοποιεί 8ημερες κρουαζιέρες σε Δυτική Μεσόγειο από Μάιο μέχρι και Οκτώβριο του 2022, ενώ η επιβίβαση θα γίνεται από τα λιμάνια της Βαρκελώνης και της Ρώμης.

Θα επισκεφθεί την Πάλμα ντε Μαγιόρκα της Ισπανίας και το Κάπρι της Ιταλίας και θα αντικαταστήσει το Allure of the Seas στην περιοχή.

Το Wonder of the Seas είναι το πέμπτο κρουαζιερόπλοιο της εντυπωσιακής σειράς Oasis Class της Royal Caribbean

Η Royal Caribbean επανασχεδίασε τα κορυφαία καταστρώματα του πλοίου της σειράς πολυτελείας, προσθέτοντας μάλιστα μία ολόκληρη γειτονιά από σουίτες εν πλω.

Πρόκειται για μία ολόκληρη πλωτή περιπετειώδη πολιτεία, η οποία λειτουργεί διατραστικά, συνδυάζοντας μεταξύ άλλων, υπαίθριο παιχνιδότοπο για παιδιά που διαθέτει τσουλήθρες, τοίχους αναρρίχησης, παιχνίδια, παζλ και μια διαδραστική τοιχογραφία που ενεργοποιείται με την αφή.

Η Royal Suite Class, που είναι η όγδοη γειτονιά που προστέθηκε στο πλοίο,  φιλοξενεί μια υπερυψωμένη σουίτα Sun Deck σε μια νέα τοποθεσία, με μικρή πισίνα, μπαρ, πολλές ξαπλώστρες και γωνιές χαλάρωσης,  μαζί με αγαπημένα εστιατόρια, με παράκτια κουζίνα, το ιδιωτικό εστιατόριο και το Suite Lounge.

Διαθέτει επίσης Το Wonder of the Seas τη «μεγαλύτερη Ultimate Family Suite» για μια οικογένεια 10 ατόμων.

Η σουίτα διαθέτει δικό της μπαλκόνι, τζακούζι και τραπέζι πινγκ πονγκ,  ιδιωτική  αίθουσα παιχνιδιών με συστήματα βιντεοπαιχνιδιών και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια κομψή ξεχωριστή κύρια σουίτα όπου οι γονείς μπορούν να δραπετεύσουν.

Τα χαρακτηριστικά του σε αριθμούς

  • Χωρητικότητα: 5.734 άτομα σε δίκλινο
  • 2.300 μέλη πληρώματος
  • Χωρητικότητα: 236.857 GT
  • 210 πόδια πλάτος
  • Μήκος 362 μέτρα (1.188 πόδια).

Πηγή φωτό: Topkinisis Travel/Royal Caribbean Blog

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X