Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο COVID έφερε ψηφιακή επανάσταση στη ναυτιλία

Tις υπηρεσίες ShipMoney Virtual Cards και Transfer Marketplace, με σκοπό τη διευκόλυνση και την επίσπευση των πληρωμών στους ναυτικούς εν μέσω της πανδημίας λάνσαρε η εταιρεία ShipMoney, με έδρα τη Florida.

Οι ναυτιλιακές εταιρείες αναζητούν ακόμα περισσότερο ψηφιακές λύσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19, γεγονός που επιταχύνει τη ζήτηση για ψηφιακές πληρωμές των ναυτικών και των οικογενειών τους.

Η υπηρεσία Virtual Cards δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των μελών του πληρώματος στους λογαριασμούς τους, απευθείας από την εφαρμογή της ShipMoney. Η υπηρεσία Transfer Marketplace αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ναυτικοί θα μπορούν να στέλνουν εμβάσματα στις οικογένειές τους με πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο. Πριν από την αποστολή χρημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τα κόστη συναλλαγής και τους χρόνους παράδοσης, βελτιώνοντας έτσι το περιβάλλον των συναλλαγών.

Ο πρόεδρος της ShipMoney, Stuart Ostrow, εξέφρασε την κατανόησή του προς όλους τους ναυτικούς για το έργο που επιτελούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και τόνισε ότι οι υπηρεσίες της ShipMoney είναι ένας τρόπος διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους.

Με αφορμή και την πανδημία, ολοένα και περισσότερες χώρες, προχωρούν σε μεταρρυθμίσεις για μια οικονομία χωρίς τη χρήση μετρητών. Ενδεικτικά, οι αναλήψεις από μηχανήματα ATM μειώθηκαν μέχρι και 60% στην Ιαπωνία και στο Ηνωμένο Βασίλειο το μήνα Απρίλιο που ήταν η κορύφωση της πανδημίας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X