Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ο συναρπαστικός υποβρύχιος κόσμος της Λάρνακας

Με ενα μαγευτικό βίντεο από την ομορφιά του βυθού στη θαλάσσια περιοχή Λάρνακας η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης και προβολής Λάρνακας, απευθύνεται στους τουρίστες, θυμίζοντας τους ότι μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν να έχει φτάσει στο τέλος της, αλλά οι βασικές της θερμοκρασίες συνεχίζονται, καθιστώντας την περιοχή της Λάρνακας τον τέλειο φθινοπωρινό προορισμό.

Με αυτό βίντεο επισημαίνεται ότι “στη Λάρνακα δεν θα αισθανθείτε μόνο ένα θερμό καλωσόρισμα, αλλά και μια αίσθηση ασφάλειας και ευεξίας καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε επιμελώς το Covid -19 πρωτόκολλα και οδηγίες. Αυτή τη σεζόν έχουμε αναγνωριστεί επίσημα για τις καινοτόμες ενέργειές μας – πολλές από τις οποίες αναμφίβολα θα απολαύσετε κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στην περιοχή, ενώ τα αγάλματα της πόλης μας αγνοούν τις μοναδικές ιστορίες τους”.

Το Φθινόπωρο η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης και προβολής Λάρνακας, παροτρύνει τους τουρίστες να βγουν για βόλτα στον καθαρό αέρα με μια βόλτα στη γοητευτική περιοχή τέχνης ή με ένα ποδήλατο για να απολαύσετε μία από τις θεματικές διαδρομές ποδηλασίας της περιοχής με αναβαθμισμένους, διαδραστικούς χάρτες.

Με όλα αυτά και πολλά άλλα καταλήγει το κάλεσμα, “ξεφύγετε στην περιοχή της Λάρνακας αυτό το φθινόπωρο και ζήστε για τον εαυτό σας πόσο μαγευτικό είναι σε όλες τις εποχές”.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X