Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Με εκπτώσεις μέχρι και 50% οι κρουαζιέρες της Celestyal για το 2022

Η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises επανέρχεται με πρόσκληση τo 2022 “Αποδράστε ξανά στο Μπλε” και προσφέρει έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες εντός του 2022. Οι ελκυστικές προσφορές ισχύουν για κρατήσεις από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Οι τιμές ξεκινούν από τα €259* για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία κανονικά κοστίζει €530, παρέχοντας έκπτωση μεγαλύτερη του 50%. Επιπλέον, η δημοφιλής κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία ανερχόταν σε €1.300, έχει μειωθεί περισσότερο από 45% και διαμορφώνεται στην τελική τιμή των €699*. Σημειώνεται πως η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Αντίστοιχα, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τον Πειραιά και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας «Αποδράστε Ξανά στο Μπλε», τα παιδιά ηλικίας 12 ετών, τα οποία μοιράζονται καμπίνα με τους γονείς τους, ταξιδεύουν δωρεάν* σε επιλεγμένες κρουαζιέρες. Επιπλέον, οι μονόκλινες καμπίνες προσφέρονται σε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X