Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Με έδρα στην Κύπρο, η Steamship Mutual ναυτασφαλιστική, δηλώνει παρούσα

Τις προοπτικές της ναυτιλίας στην Κύπρο επιβεβαιώνει με την παρουσία της και δημιουργώντας νέα έδρα στο νησί, η ναυτασφαλιστική εταιρεία Steamship Mutual η οποία ήδη δραστηριοποιείται στη στη διεθνή αγορά.

Στα εγκαίνια των γραφείων της εταιρείας, το παρόν του έδωσε μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος καλωσόρισε την Steamship Mutual στην Κύπροκαι επισήμανε ότι, η κάθοδος εταιρειών τέτοιας εμβέλειας, προσδίδει κύρος και εδραιώνει την Κύπρο ως ένα ποιοτικό σύμπλεγμα διεθνών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.

Ο κ. Δημητριάδης επανέλαβε την προσπάθεια της κυβέρνησης για προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών στη Κύπρο, αλλά και εταιρειών που προσφέρουν ευρύτερες ναυτιλιακές υπηρεσίες και οι οποίες επιλέγουν για έδρα τους την Κύπρο, ως συνεργάτες και πρεσβευτές της Κυπριακής Ναυτιλίας. Στόχος σημείωσε, η περαιτέρω ανάπτυξη της Κύπρου ως ένα από τα πιο ποιοτικά ναυτιλιακά κέντρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιφυλάχθηκε δε ο υπουργός, όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, με στοχευμένη προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η χώρα μας, του ελκυστικού επιχειρησιακού περιβάλλοντος και του πλούτου εμπειρογνωμοσύνης που διαθέτει η Κύπρος στον τομέα της ναυτιλίας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X