Νέα

  • ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μαθήματα ψαρέματος από μια μαμά αρκούδα – Έπιασε τεράστιο σολομό για το μικρό της

Μπροστά σε μία εκπληκτική… βόλτα βρέθηκαν οι επισκέπτες του πάρκου στο Τζούνο της Αλάσκα, καθώς είδαν μία αρκούδα να… κόβει την κυκλοφορία του δρόμου και να περνάει μαζί με το μικρό της, έχοντας έναν τεράστιο σολομό στο στόμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες κοντά στο πάρκο της αμερικανικής δασικής υπηρεσίας, τα στελέχη του οποίου ανέφεραν ότι η Νίκι είναι μια «πολύ διάσημη αρκούδα» της περιοχής.

Από την στιγμή που έχει ανέβει στο διαδίκτυο έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, η Νίκι έχει μόλις πιάσει την λεία της, έναν τεράστιο σολομό, τον έχει πάρει στο στόμα και μαζί με το μικρό της πηγαίνει σε ασφαλές σημείο, προκειμένου να το ταΐσει.

«Οι άνθρωποι εντυπωσιάστηκαν που είδαν τη Νίκι να βγαίνει από τους θάμνους με έναν τόσο μεγάλο σολομό στο στόμα» ανέφερε η ανακοίνωση της δασικής υπηρεσίας.

«Είναι έξυπνη, τρυφερή και αγαπάει να τραβάει την προσοχή. Από το 2003 έχει φέρει στον κόσμο 16 μικρά» σημείωσε η δασοφυλακή, για την μαμά αρκούδα που έχει φοβερό ταλέντο στο ψάρεμα αλλά και στη μητρότητα.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X