Νέα

  • “SEA” YOU

Μήνυμα των δυτριών του κόσμου για την ετήσια ημέρα κατάδυσης γυναικών PADI “Ready to Rock”

Από το 2015, δύτες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν το PADI® Women’s Dive Day το τρίτο Σάββατο του Ιουλίου – μια ημέρα που επικεντρώνεται στην κοινή περιπέτεια, την κοινότητα, το πάθος και τη διατήρηση των ωκεανών. Με τη συντριπτική υποστήριξη της κοινότητας κατάδυσης τα τελευταία πέντε χρόνια, η Ημέρα της Κατάδυσης των Γυναικών PADI έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια γιορτή που φέρνει όλους μαζί – όχι μόνο γυναίκες – για να προωθήσει μια παγκόσμια κοινότητα που ενθαρρύνει δύτες όλων των φύλων, ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας να με ασφάλεια και σιγουριά εξερεύνηση και προστασία του υποβρύχιου κόσμου. Κάθε χρόνο, χιλιάδες δύτες συμμετέχουν σε εκατοντάδες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Όταν ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την έκτη ετήσια Ημέρα κατάδυσης του PADI Women, υπήρξαν μερικές μεγάλες ιδέες για να επηρεάσουν σημαντικά την παγκόσμια καταδυτική κοινότητα και τον ωκεανό. Όπως αποδεικνύεται, το 2020 διαμορφώνεται σε μια χρονιά όπως καμία άλλη. Oι επιχειρήσεις κατάδυσης επηρεάστηκαν σημαντικά. Και όπως όλα τα άλλα στον σημερινό κόσμο, τα γεγονότα φαίνονται πολύ διαφορετικά από ό, τι στο παρελθόν. Τα μέτρα ασφαλείας απαιτούν κοινωνικές αποστάσεις και συγκεντρώσεις οποιουδήποτε μεγέθους δεν είναι πλέον σκόπιμα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να γιορτάζουμε την καταδυτική κοινότητα διαμηνύουν οι δύτριες PADI. «Και δεν θα το κάνουμε. Σήμερα, το «να έρθεις μαζί» αποκτά ένα εντελώς νέο νόημα. Υπάρχουν ακόμα τρόποι με τους οποίους μπορούμε να συνδεθούμε με ασφάλεια με δύτες, μαθητές, συναδέλφους και φίλους κατάδυσης για να καλλιεργήσουμε την τοπική μας κοινότητα κατάδυσης και να καλωσορίσουμε όλους πίσω στο νερό μόλις είναι ασφαλές να το κάνουμε».

Διαδικτυακές δραστηριότητες μέχρι τα γεγονότα να το επιτρέψουν 

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, και όποια και αν είναι η τρέχουσα κατάστασή σας, γιορτάστε την έκτη ετήσια Ημέρα κατάδυσης των γυναικών PADI στις 18 Ιουλίου 2020. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να συμμετέχετε ουσιαστικά ή, εάν το επιτρέπουν η κατάσταση και οι τοπικοί κανονισμοί, συγκεντρώστε τους δύτες σας για να συμμετάσχουν εσείς για μια διαδικτυακή ή τοπική εκδήλωση. 

Γιορτάστε ουσιαστικά με το PADI. Τα περιφερειακά κεντρικά γραφεία της PADI σχεδιάζουν μια ισχυρή σειρά διαδικτυακού περιεχομένου και κοινωνικών δραστηριοτήτων που γιορτάζουν την γυναικεία καταδυτική κοινότητα. Στις 18 Ιουλίου, εγγραφείτε στο PADI στο Facebook και το Instagram για 24 ώρες αναρτήσεων, βίντεο, ιστοριών και ζωντανών αλληλεπιδράσεων του PADI Women’s Dive Day. Πριν από την ημέρα, εξερευνήστε άρθρα και βίντεο ιστολογίου στη διεύθυνση padi.com/women και padi.com/community. Μοιραστείτε αυτό το περιεχόμενο και καλέστε τους δύτες σας να ακολουθήσουν τα hashtag #padiwomen και #padiwomensdiveday.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X