Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ζεσταίνει τις μηχανές για το Μάρτιο του 21 η Celestyal Cruises

Σκληρή αλλά ρεαλιστική απόφαση λένε τα στελέχη

Η Celestyal Cruises επέκτεινε την αναστολή ιστιοπλοΐας σε επόμενο έτος, λέγοντας ότι θα ξεκινήσει εκ νέου τις επιχειρήσεις τον Μάρτιο του 2021.

“Καθώς ο πυρήνας της σεζόν μας ξεκινά από την άνοιξη έως το φθινόπωρο, ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις κρουαζιέρες μας αργότερα αυτό το καλοκαίρι”, δήλωσε ο Leslie Peden, επικεφαλής εμπορικών αξιωματούχων της Celestyal Cruises, σε δήλωσή του στις ΗΠΑ..

Ωστόσο, αναγκάστηκε να διαγράψει το υπόλοιπο της ιστιοπλοϊκής περιόδου του 2020 λόγω αβεβαιότητας σχετικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις συζητήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με τα πρωτόκολλα υγείας για κρουαζιέρες εντός της δικαιοδοσίας της. 

Τελικά, η Celestyal αποφάσισε να αναβάλει μέχρι το επόμενο έτος, όταν θα ξαναρχίσει η κανονική άνοιξη, είπε ο Peden, τονίζοντας ότι : “Τώρα θα στρέψουμε την πλήρη προσοχή μας στην ανάπτυξη τόσο των επιχειρήσεων του 2021 όσο και του 2022, όπου βλέπουμε ενθαρρυντικά σημάδια αναμονής και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι να εφαρμόσουμε όλα τα βελτιωμένα πρωτόκολλα για την υγεία που τελικά θα θεσπιστούν από την ΕΕ και τις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε “.

Το Celestyal Crystal θα είναι το πρώτο από τα δύο πλοία του που θα επιστρέψει στη θάλασσα όταν ξεκινά το πρώτο από τα επτά-διανυκτερεύοντα δρομολόγιο “Three Continents” στις 6 Μαρτίου. 

Το πλοίο, Celestyal Olympia θα ακολουθήσει στις 15 Μαρτίου όταν ξεκινά στην τετραήμερη διαδρομή «Εικονικό Αιγαίο».

Η ελληνική κρουαζιέρα είχε προηγουμένως παρατείνει την αναστολή ιστιοπλοΐας μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Οι τρέχουσες προγραμματισμένες  πλοηγήσεις  μεταξύ 1 Αυγούστου και 2 Ιανουαρίου θα επηρεαστούν επίσης από τη νέα αναστολή. Αλλά επειδή η γραμμή κρουαζιέρας σχεδίαζε ήδη να εξυπηρετεί τα πλοία μεταξύ 2 Ιανουαρίου και 6 Μαρτίου, δεν θα επηρεαστούν δρομολόγια, δήλωσε η εκπρόσωπος της Celestyal, Φρόσω Ζαρούλεα.

Εκπρόσωπος της Celestyal στις ΗΠΑ, ο Charles Mardiks, δήλωσε ότι οι επιβάτες που κάνουν κράτηση για ακυρωμένες πτήσεις θα λάβουν μελλοντική πίστωση κρουαζιέρας αξίας 120% της αρχικής αξίας κράτησης.

“Οι επισκέπτες θα έχουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021 να εξαργυρώσουν το Future Cruise Credit έναντι οποιωνδήποτε δρομολογίων της Celestyal Cruises έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2022”, είπε. “Για να προσφέρουν επιπλέον σιγουριά, εάν οι επισκέπτες επιλέξουν να μην εξαργυρώσουν το FCC τους έως το τέλος Δεκεμβρίου 2021, θα λάβουν αυτόματα πλήρη επιστροφή χρημάτων ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στο Celestyal κατά τη λήξη του κουπονιού.”

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X