Νέα

  • “SEA” YOU

Ενθάρρυνση και “Ενασχόληση των νέων με τα αθλήματα της θάλασσας”

O Οργανισμός Active Zone Outdoor σε συνεργασία με την ομάδα Cyprus Girls Can, διοργανώνει διάλογο με θέμα η : «Ενασχόληση των νέων με τα αθλήματα της θάλασσας» που θα διεξαχθεί στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο του έργου “Youth 4 the sea and vice versa”, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+. 

Στόχος του διαλόγου η ενθάρρυνση για ενασχόληση των νέων με τα κοινά, την προώθηση της ενημέρωσης για τη θάλασσα και τη διάδοση των θαλάσσιων αθλημάτων.

Βασική επιδίωξη, η εμπλοκή και συμμετοχή νέων από ολόκληρη την Κύπρο σε ανοιχτή συζήτηση με υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και λήψης αποφάσεων προκειμένου να προταθούν μέτρα σε κοινωνικό, εκπαιδευτικό, αθλητικό και πολιτικό επίπεδο, μεταξύ άλλων, που θα συμβάλλουν στη διάδοση των αθλημάτων της θάλασσας και την παροχή ίσων ευκαιριών στους νέους για την ενασχόλησή τους με αυτά.

Ο διάλογος «Ενασχόληση των νέων με τα αθλήματα θάλασσας», θα είναι από τις 9:30 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι στο ναυτικό όμιλο Λεμεσού. Αποτελεί τον τελευταίο από μία σειρά τεσσάρων διαλόγων που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του έργου.

Ως απόρροια των συνεργατικών διαλόγων, θα αναπτυχθεί Έντυπο Πολιτικής το οποίο αναμένεται να αξιοποιηθεί ως έντυπο εισηγήσεων στη χάραξη πολιτικής σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Με το πέρας του διαλόγου, θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, δραστηριότητα γνωριμίας με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Χορηγός επικοινωνίας του διαλόγου, η πλατφόρμα Enalios Media.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X