Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ατύχημα με jet ski: Ποινικά αδικήματα για χειριστή και επιχειρηματία – Aναζητούνται συγγενείς του θύματος

Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία, στον 50χρονο οδηγό του jet ski, στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ο αλλοδαπός άνδρας, που έχασε χθες τη ζωή του, μετά από δυστύχημα που σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή στη Λεμεσό. Ο άτυχος άντρας Ευρωπαίος ηλικίας 55 ετών, είχε εγκαταλειφθεί από το χειριστή του τζετ σκι.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, καθώς σημαντική κρίνεται η μαρτυρία του συλληφθέντα, για την διακρίβωση των αιτίων του μοιραίου δυστυχήματος.

Ο ίδιος, παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, όπου και έδωσε στοιχεία, για το πρόσωπο που έχασε τη ζωή του, αλλά και πληροφορίες για τον τρόπο που έγινε το μοιραίο θαλάσσιο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκη Σωτηριάδη, έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για το θαλάσσιο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, στη θαλάσσια περιοχή του ιστιοπλοϊκού Ομίλου Λεμεσού.

Το θύμα είναι 55 ετών Ευρωπαίος πολίτης σύμφωνα με τον κύριο Σωτηριάδη, διέμενε μόνιμα και εργαζόταν στην Κύπρο, καθώς έχει ενημερωθεί σχετικά η Πρεσβεία της χώρας του. Δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί συγγενικά του πρόσωπα.

Στο χειριστή του ταχύπλοου θα απαγγελθεί κατηγορία πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας. Εναντίον του επιχειρηματία των θαλάσσιων σπορ που νοίκιασε το τζετ σκι στους δύο άντρες, προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

Λειτουργός του υφυπουργείου Ναυτιλίας διαπίστωσε ότι, η επιχείρηση των θαλάσσιων σπορ παρέλειψε να καταγράψει τα στοιχεία του ενοικιαστή, ο οποίος δεν συμπλήρωσε ούτε τη δεσμευτική δήλωση όπως απαιτείται από τη νομοθεσία.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, καθώς τα αίτια του θανάτου του 55χρονου θα καταδείξει η νενομισμέεη νεκροτομή επί της σωρού του.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X