Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ένα παλάτι αγκυροβολημένο στη θάλασσα του Πρωταρά, που φέρει το όνομα Romea Yacht

Πόλος έλξης και για το υπερπολυτελές Romea Yacht αποτέλεσε η θάλασσα του Κάβο Γκρέκο, όπου αγκυροβολεί αυτές τις μέρες το πλωτό παλάτι, από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα στον κόσμο.

Ποιο είναι το RoMEA
Το RoMEA, είναι βραβευμένο superyacht 82 μέτρων, γνωστό για τις πολυτελείς ανέσεις που διαθέτει και βεβαίως τις αξέχαστες διαδρομές τις οποίες μπορεί να αναζητήσει κανείς από την Imperial. Είναι βεβαίως επιλογές για πολύ ακριβά γούστα, καθώς το yacht RoMEA διατίθεται για chartering στην τιμή των €875.000 την εβδομάδα.

Το διάσημο yacht κατασκευάστηκε το 2015 στο ναυπηγείο Abeking & Rasmussen και σχεδιάστηκε από τον Terence Disdale. Το RoMEA έχει μήκος 81,8 μέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα σε 6 ιδιωτικές καμπίνες (4 διπλές και 2 δίδυμες καμπίνες) και μέχρι 23 άτομα πλήρωμα. Η ταχύτητα πλεύσης αγγίζει τους 14 κόμβους.

Πρόκειται για ένα high-end πολυτελές superyacht το οποίο, μεταξύ άλλων, κατατάχθηκε #2 superyacht για ναύλωση στη δυτική Μεσόγειο από το περιοδικό yachting authority & website Boat International. Το βέβαιο πως υπόσχεται χλιδάτα ταξίδια με την απόλυτη ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια.

Ο πολυεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Romea Yacht

Ιδιοκτήτης του πολυτελούς yacht είναι ο 57χρόνος Ρώσος επενδυτής και επιχειρηματίας, Alexander Nessis, η περιουσία του οποίου ανέρχεται στα $2,7 δις σύμφωνα με το περιοδικό Forbes το οποίο τον κατατάσσει στη θέση 945 στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου.

Alexander Nesis

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Alexander Nessis άρχισε τα τέλη της δεκαετίας του 1980, χρησιμοποιώντας απόβλητα ουρανίου από ένα ορυχείο στο Ουζμπεκιστάν για την παραγωγή και πώληση σπάνιων μετάλλων. Στη συνέχεια ίδρυσε την επενδυτική ICT Group, η οποία συμμετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο της Polymetal, εταιρεία παραγωγής χρυσού και αργύρου.

Επίσης, ο Όμιλος είχε συμμετοχές στην κατασκευάστρια εταιρεία βαγονιών United Wagon και στην Nomos Bank. Το 2013, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου του στην Nomos Bank και έγινε συνιδιοκτήτης της Otkritie Bank, η οποία κρατικοποιήθηκε το 2017.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X