Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Νέα επιχειρηματική πρόκληση, για την κυπριακή εταιρεία Multimarine Services

Η εταιρεία Bluewater Energy Services BV, που πρωταγωνιστεί διεθνώς στη εγκατάσταση  συστημάτων Single Point Mooring (SPM), ανέθεσε στην Multimarine Services Ltd την κατασκευή και προμήθεια ενός SPM CALM Buoy and Pipeline End Manifold (PLEM), το οποίο θα εξυπηρετεί ως υπεράκτιο τερματικό φόρτωσης δεξαμενόπλοιων για τον αγωγό 1950km εξαγωγής αργού πετρελαίου, από την Koulele CPF στο Νίγηρα προς το λιμάνι SEME στο Μπενίν.

Το πεδίο εφαρμογής της Multimarine περιλαμβάνει τη διαχείριση, την επίβλεψη, τη μηχανική, την προμήθεια υλικών, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση, το σχεδιασμό, την επιθεώρηση, τη δοκιμή, τη μηχανική ολοκλήρωση, τη θέση σε λειτουργία, την αποθήκευση & συντήρηση, όπως επίσης και τη φόρτωση όλων των προϊόντων.

Αυτό το μοναδικό έργο των 400 τόνων διαμορφώνεται στις εγκαταστάσεις Multimarine Services Ltd εντός του λιμανιού της Λεμεσού και σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών από την έναρξη, η Multimarine έχει καταγράψει πάνω από 14000 ώρες σε παραγωγή, με μηδενικά συμβάντα.

Το SPM και το PLEM θα παραδοθούν στον Πελάτη το τρίτο τετράμηνο του 2021. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε στο info@multimarine.com.cy

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X