Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Tα είδατε όλα ή όχι; Το πρώτο υποβρύχιο μπαρ (Βίντεο)

Σκεφτείτε τον πιο ασυνήθιστο χώρο που βγήκατε για να απολαύσετε τα ποτά σας. Όπου και να πήγατε, σίγουρα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ιδέα του διάσημου τζιν Hendrick’s, το οποίο σε συνεργασία με το Atlantis, ένα διάσημο Ενυδρείο της Μαδρίτης, δημιούργησαν το Neptunia Pubmarine, το πρώτο υποβρύχιο μπαρ στον κόσμο.

Σε μία περιορισμένη έκδοση λειτουργίας, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δροσιστικά κοκτέιλ, παρέα με τα ψάρια της θάλασσας.

Αυτή η αποκλειστική καθηλωτική εμπειρία επιτρέπει την υποβρύχια απόλαυση του ασυνήθιστου gin-tonic του Hendrick για πρώτη φορά στην ιστορία της διάσημης σκωτσέζικης εταιρείας.

Το NEPTUNIA, το νεότερο περιορισμένης έκδοσης τζιν-τόνικ του Hendrick, είναι κατασκευασμένο από έναν συνδυασμό αναζωογονητικών βοτανικών προϊόντων που προέρχονται από τις ακτές της Σκωτίας που περικλείει τη μαγεία της θάλασσας που προκαλεί δέος μέσα σε ένα μπουκάλι.

Το Hendrick’s έχει συνεργαστεί με το Seagrass Project, μια περιβαλλοντική φιλανθρωπική οργάνωση αφιερωμένη στη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την υποστήριξη της θαλάσσιας βιοποικιλότητας.

Το μπαρ, σχεδιασμένο σε αγνό βικτοριανό στυλ, εμφανίστηκε βυθισμένο σε ένα από τα κύρια ενυδρεία της Μαδρίτης για να τιμήσει το Neptunia, σε αυτό το μοναδικό γεγονός που έλαβε χώρα στις στις 18 Μαΐου.

Οι παρευρισκόμενοι που τόλμησαν να κατέβουν στα βάθη της θάλασσας και να καθίσουν σε αυτό το ασυνήθιστο μπαρ που ήταν εγκατεστημένο στην άμμο του βυθού του ωκεανού, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα κοκτέιλ υποβρύχια, χάρη στην τελευταία γενιά ειδικά σχεδιασμένων δεξαμενών κατάδυσης που χρησιμοποιήθηκαν για αυτό τον σκοπό, παρέα με θαλάσσια είδη, όπως καρχαρίες.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X