Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Eίσαι από Λευκωσία και θες να πας θάλασσα; Τι πρέπει να γνωρίζεις

Τα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, επιτρέπουν την άθληση στη θάλασσα για όσους διαμένουν Λευκωσία. Στα SMS επιτρέπεται η επιλογή μέχρι δύο ενήλικα άτομα να αλλάξουν επαρχία για σκοπούς ατομικής άθλησης στη θάλασσα. Εκτός από κολύμπι επιτρέπεται και το ψάρεμα.

Εξαίρεση για μετακίνηση με την αποστολή sms επιτρέπεται για ατομική άθληση και κολύμβηση με τους Λευκωσιάτες μάλιστα να έχουν το προνόμιο να μετακινηθούν σε όποια επαρχία θέλουν για κολύμβηση. Αντίθετα, οι κάτοικοι παραλιακών πόλεων, δεν δικαιούνται να μεταβούν σε άλλη επαρχία για τον σκοπό αυτό.

Αποστέλλοντας μήνυμα στο 8998, ταχυδρομικό κώδικα μόνιμης κατοικίας στη Λευκωσία και την επιλογή 6 που είναι για φυσική άσκηση, θα επιτρέπεται μετάβαση σε άλλη επαρχία με θάλασσα, εφόσον δεν υπερβαίνουν τα δύο ενήλικα άτομα εξαιρουμένων των ανήλικων τέκνων και περιορίζονται στους χώρους όπου επιτρέπεται η πρόσβαση.

Εξαιρούνται τα ανήλικα που συνοδεύονται απο γονείς

Επιτρέπεται επίσης η μετάβαση προσώπων σε άλλη Επαρχία, πέραν αυτής που μόνιμα διαμένουν (πρώτη κατοικία), για σκοπούς ατομικής άθλησης στη θάλασσα (κολύμπι και ψάρεμα), νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα, εξαιρουμένων των ανήλικων τέκνων που συνοδεύονται από τους γονείς τους. 

Η μετάβαση είναι για εύλογο διάστημα και δεν θα υπερβαίνει τις τρεις (3) ώρες και τα πρόσωπα πρέπει να επιστρέψουν την ίδια μέρα στη μόνιμη κατοικία τους, το αργότερο μέχρι τις 9 το βράδυ. Οι μόνιμα διαμένοντες κάτοικοι σε Επαρχίες στις οποίες έχουν πρόσβαση για κολύμπι στη θάλασσα, δεν δύνανται να μεταβούν σε άλλη Επαρχία για σκοπούς κολύμβησης.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X