Ενάλιος

Ποιοι Είμαστε

H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που απευθύνεται στους εραστές του γαλάζιου με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίκεντρο η θάλασσα και ο πλούτος της. Η ενάλια ζωή, τα ενάλια βάθη, η ενασχόληση με αυτά, τα αρχαιολογικά ευρήματα. Τα οφέλη και οι ευκαιρίες. Η σημασία της θάλασσας, σε ένα υγιές οικοσύστημα. Στην Ελληνική μυθολογία η Θάλασσα ήταν η ιδεατή ανθρωπόμορφη θεότητα της έννοιας του αλμυρού υγρού στοιχείου και προστάτιδα αυτού. Κατά τις μυθολογικές παραδόσεις ήταν η κόρη του Αιθέρα και της Ημέρας.

Στη σύγχρονη πραγματικότητα είναι η έκταση του υγρού στοιχείου που καλύπτει την επιφάνεια της γης. Αντικατοπτρίζει την ίδια τη ζωή. Είναι το σπίτι μας. Η επιβίωση και η ιστορία μας, στο πέρασμα των αιώνων. Μια ματιά μόνο στα ναυάγια και τους θησαυρούς που διατηρεί στα βάθη της, είναι ενδεικτική.Μας προσφέρει το 70% του οξυγόνου που αναπνέουμε, αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας και ουσιαστική πηγή τροφής και εισοδήματος για εκατομμύρια ανθρώπους.

Η διαδικτυακή πύλη Enalios Media συνδράμει τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου και στοχεύει σε μια μοντέρνα εξειδικευμένη προσέγγιση στον τομέα της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ναυτιλία, γαλάζια ανάπτυξη, θαλάσσιες μεταφορές, ακτοπλοΐα, οικονομικές συμφωνίες, νομοθεσίες, ακαδημαϊκες σπουδές, κλάδοι και θέσεις εργασίας, επιχειρηματικές δραστηριότητες εταιρειών κολοσσών, επαγγελματικές και ιδιωτικές πρωτοβουλίες, έρευνα, χόμπι, νέες προκλήσεις και πρωταγωνιστές, τίθενται στο μικροσκόπιο του Enalios Media.

Ακολουθώντας τη διεθνή τάση του E-shop, μέσω του Εnalios εφαρμόζεται πυλώνας ηλεκτρονικού εμπορίου για υπηρεσίες και προϊόντα, που απευθύνονται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, με εύκολη πρόσβαση και απλοποιημένη διαδικασία.

Η Έμπνευση μας

Λογότυπο του Enalios, η Γοργόνα, ο αέναος μύθος της θάλασσας, η φαντασίωση των ναυτικών, το κυνήγι των ψαράδων, μα και η έμπνευση των ποιητών. Μια πινελιά του καταξιωμένου καλλιτέχνη Κωστή Γεωργίου.

Στα χρώματα της θάλασσας, ακολούθησε τον Enalio, ενημερώσου και βάλε πλώρη για νέα ταξίδια σε μια αμφίδρομη σχέση ανάγνωσης και προσφοράς.

Γιατί όπως γράφει και ο Οδυσσέας Ελύτης:

“Τι εύκρατη που γίνεται η σκέψη, όταν τα μπλε σου βγαίνουν περίπατο”…

X